Angelique Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angelique Pedicure in Riel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Angelique Pedicure uit Riel.

Adresgegevens:
Angelique Pedicure
Ronsel 5
5133CC Riel

Eenmanszaak Angelique Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GOIRLE of elders in de provincie Noord-Brabant? Angelique Pedicure is opgericht in 20070101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique Pedicure bereiken op: 013-4671646. Angelique Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17267482. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique Pedicure in Riel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image