Angelique voeten&zo

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angelique voeten&zo in Berkel en Rodenrijs? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique voeten&zo? Op Salons.nl lees je alles over Angelique voeten&zo uit Berkel en Rodenrijs.

Adresgegevens:
Angelique voeten&zo
Gooimeerhof 5
2652PC Berkel en Rodenrijs

Eenmanszaak Angelique voeten&zo is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LANSINGERLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Angelique voeten&zo is opgericht in 20141103 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique voeten&zo bereiken op: 06-23760894. Angelique voeten&zo in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 61836761. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique voeten&zo in Berkel en Rodenrijs.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image