Angelique Wempe-Lelieveld

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angelique Wempe-Lelieveld in Leidschendam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique Wempe-Lelieveld? Op Salons.nl lees je alles over Angelique Wempe-Lelieveld uit Leidschendam.

Adresgegevens:
Angelique Wempe-Lelieveld
Veursestraatweg 136
2265CH Leidschendam

Eenmanszaak Angelique Wempe-Lelieveld is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDSCHENDAM-VOORBURG of elders in de provincie Zuid-Holland? Angelique Wempe-Lelieveld is opgericht in 20050624 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique Wempe-Lelieveld bereiken op: 070-3201468. Angelique Wempe-Lelieveld in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27278491. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique Wempe-Lelieveld in Leidschendam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image