Angelique`s Hair Creations

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angelique`s Hair Creations in Nieuw-Vennep? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique`s Hair Creations? Op Salons.nl lees je alles over Angelique`s Hair Creations uit Nieuw-Vennep.

Adresgegevens:
Angelique`s Hair Creations
Ravelplantsoen 4
2151GS Nieuw-Vennep

Eenmanszaak Angelique`s Hair Creations is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEMMERMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Angelique`s Hair Creations is opgericht in 20150101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique`s Hair Creations bereiken op: 06-81173680. Angelique`s Hair Creations in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62318454. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique`s Hair Creations in Nieuw-Vennep.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image