Angelique’s Knipboutique

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angelique’s Knipboutique in Lent? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique’s Knipboutique? Op Salons.nl lees je alles over Angelique’s Knipboutique uit Lent.

Adresgegevens:
Angelique’s Knipboutique
Hoge Bongerd 7
6663AH Lent

Eenmanszaak Angelique’s Knipboutique is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NIJMEGEN of elders in de provincie Gelderland? Angelique’s Knipboutique is opgericht in 19980924 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique’s Knipboutique bereiken op: 06-20338599. Angelique’s Knipboutique in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 11043578. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique’s Knipboutique in Lent.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image