Angelique’s Salonnetje

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angelique’s Salonnetje in Schaijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique’s Salonnetje? Op Salons.nl lees je alles over Angelique’s Salonnetje uit Schaijk.

Adresgegevens:
Angelique’s Salonnetje
Burg Schoutenstraat 1
5374HB Schaijk

Eenmanszaak Angelique’s Salonnetje is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente MAASHORST of elders in de provincie Noord-Brabant? Angelique’s Salonnetje is opgericht in 20100223 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique’s Salonnetje bereiken op: 06-14379402. Angelique’s Salonnetje in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17279141. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique’s Salonnetje in Schaijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image