Angelique’s Voetique

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angelique’s Voetique in Purmerend? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique’s Voetique? Op Salons.nl lees je alles over Angelique’s Voetique uit Purmerend.

Adresgegevens:
Angelique’s Voetique
Suezweg 43
1448MN Purmerend

Eenmanszaak Angelique’s Voetique is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente PURMEREND of elders in de provincie Noord-Holland? Angelique’s Voetique is opgericht in 20180212 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique’s Voetique bereiken op: 06-18033713. Angelique’s Voetique in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70873437. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique’s Voetique in Purmerend.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image