Angenita Wesselius

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angenita Wesselius in Beverwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angenita Wesselius? Op Salons.nl lees je alles over Angenita Wesselius uit Beverwijk.

Adresgegevens:
Angenita Wesselius
Dreef 8
1943DE Beverwijk

Eenmanszaak Angenita Wesselius is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BEVERWIJK of elders in de provincie Noord-Holland? Angenita Wesselius is opgericht in 20040129 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angenita Wesselius bereiken op: 0251-219101. Angenita Wesselius in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34201758. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angenita Wesselius in Beverwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image