Anieta’s Pedicuresalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anieta’s Pedicuresalon in Oost West en Middelbeers? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anieta’s Pedicuresalon? Op Salons.nl lees je alles over Anieta’s Pedicuresalon uit Oost West en Middelbeers.

Adresgegevens:
Anieta’s Pedicuresalon
Vestdijk 8
5091CL Oost West en Middelbeers

Eenmanszaak Anieta’s Pedicuresalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HILVARENBEEK of elders in de provincie Noord-Brabant? Anieta’s Pedicuresalon is opgericht in 20000614 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anieta’s Pedicuresalon bereiken op: 013-5143254. Anieta’s Pedicuresalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17125451. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anieta’s Pedicuresalon in Oost West en Middelbeers.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image