Anita Bakhuis Secretariële Dienstverlening

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Anita Bakhuis Secretariële Dienstverlening in Helmond? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita Bakhuis Secretariële Dienstverlening? Op Salons.nl lees je alles over Anita Bakhuis Secretariële Dienstverlening uit Helmond.

Adresgegevens:
Anita Bakhuis Secretariële Dienstverlening
Floreffestraat 21
5705AR Helmond

Eenmanszaak Anita Bakhuis Secretariële Dienstverlening is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente HELMOND of elders in de provincie Noord-Brabant? Anita Bakhuis Secretariële Dienstverlening is opgericht in 20051125 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita Bakhuis Secretariële Dienstverlening bereiken op: 0492-541719. Anita Bakhuis Secretariële Dienstverlening in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17183841. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita Bakhuis Secretariële Dienstverlening in Helmond.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image