Anita Daalmeijer Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anita Daalmeijer Pedicure in Brielle? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita Daalmeijer Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Anita Daalmeijer Pedicure uit Brielle.

Adresgegevens:
Anita Daalmeijer Pedicure
Dijkgraaf 6
3232PS Brielle

Eenmanszaak Anita Daalmeijer Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BRIELLE of elders in de provincie Zuid-Holland? Anita Daalmeijer Pedicure is opgericht in 20100507 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita Daalmeijer Pedicure bereiken op: 06-42133941. Anita Daalmeijer Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24495129. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita Daalmeijer Pedicure in Brielle.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image