Anita de Zwart

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anita de Zwart in Krimpen aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita de Zwart? Op Salons.nl lees je alles over Anita de Zwart uit Krimpen aan den IJssel.

Adresgegevens:
Anita de Zwart
Middenwetering 201
2922EJ Krimpen aan den IJssel

Eenmanszaak Anita de Zwart is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KRIMPEN AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Anita de Zwart is opgericht in 20101207 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita de Zwart bereiken op: 0180-551838. Anita de Zwart in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 51422727. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita de Zwart in Krimpen aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image