Anita Koet Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anita Koet Pedicure in Wateringen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita Koet Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Anita Koet Pedicure uit Wateringen.

Adresgegevens:
Anita Koet Pedicure
Margrietstraat 14
2291TJ Wateringen

Eenmanszaak Anita Koet Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Anita Koet Pedicure is opgericht in 20101115 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita Koet Pedicure bereiken op: 0174-220133. Anita Koet Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 51280892. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita Koet Pedicure in Wateringen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image