Anita Maasakkers

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anita Maasakkers in Geldrop? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita Maasakkers? Op Salons.nl lees je alles over Anita Maasakkers uit Geldrop.

Adresgegevens:
Anita Maasakkers
Perelaar 1
5664XR Geldrop

Eenmanszaak Anita Maasakkers is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GELDROP-MIERLO of elders in de provincie Noord-Brabant? Anita Maasakkers is opgericht in 19950825 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita Maasakkers bereiken op: 040-2857310. Anita Maasakkers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17089809. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita Maasakkers in Geldrop.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image