Anita nagels style

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anita nagels style in Alphen aan den Rijn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita nagels style? Op Salons.nl lees je alles over Anita nagels style uit Alphen aan den Rijn.

Adresgegevens:
Anita nagels style
Aidaplein 156
2402TK Alphen aan den Rijn

Eenmanszaak Anita nagels style is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALPHEN AAN DEN RIJN of elders in de provincie Zuid-Holland? Anita nagels style is opgericht in 20150116 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita nagels style bereiken op: 06-48634908. Anita nagels style in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62414062. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita nagels style in Alphen aan den Rijn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image