Anita Nail & Foot Care

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anita Nail & Foot Care in Spijkenisse? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita Nail & Foot Care? Op Salons.nl lees je alles over Anita Nail & Foot Care uit Spijkenisse.

Adresgegevens:
Anita Nail & Foot Care
Kikkerveen 401
3205XD Spijkenisse

Eenmanszaak Anita Nail & Foot Care is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NISSEWAARD of elders in de provincie Zuid-Holland? Anita Nail & Foot Care is opgericht in 20120104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita Nail & Foot Care bereiken op: 0181-637221. Anita Nail & Foot Care in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 54327571. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita Nail & Foot Care in Spijkenisse.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image