Anita Pedicure en Massagepraktijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anita Pedicure en Massagepraktijk in Helmond? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita Pedicure en Massagepraktijk? Op Salons.nl lees je alles over Anita Pedicure en Massagepraktijk uit Helmond.

Adresgegevens:
Anita Pedicure en Massagepraktijk
Makreelstraat 14
5706BH Helmond

Eenmanszaak Anita Pedicure en Massagepraktijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HELMOND of elders in de provincie Noord-Brabant? Anita Pedicure en Massagepraktijk is opgericht in 20090122 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita Pedicure en Massagepraktijk bereiken op: 0492-475151. Anita Pedicure en Massagepraktijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17241333. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita Pedicure en Massagepraktijk in Helmond.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image