Anita Ruiter Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anita Ruiter Pedicure in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita Ruiter Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Anita Ruiter Pedicure uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Anita Ruiter Pedicure
James Wattstraat 1H
1097DJ Amsterdam

Eenmanszaak Anita Ruiter Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Anita Ruiter Pedicure is opgericht in 20090417 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita Ruiter Pedicure bereiken op: 020-6920400. Anita Ruiter Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34335171. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita Ruiter Pedicure in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image