Anita Smitz Haarwerk Consulent

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Anita Smitz Haarwerk Consulent in Sint Odiliënberg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita Smitz Haarwerk Consulent? Op Salons.nl lees je alles over Anita Smitz Haarwerk Consulent uit Sint Odiliënberg.

Adresgegevens:
Anita Smitz Haarwerk Consulent
Beukenlaan 11
6077CH Sint Odiliënberg

Eenmanszaak Anita Smitz Haarwerk Consulent is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ROERDALEN of elders in de provincie Limburg? Anita Smitz Haarwerk Consulent is opgericht in 20140101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita Smitz Haarwerk Consulent bereiken op: 06-33695413. Anita Smitz Haarwerk Consulent in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 59762268. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita Smitz Haarwerk Consulent in Sint Odiliënberg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image