Anita van Schijndel

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Anita van Schijndel in ‘s-Hertogenbosch? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita van Schijndel? Op Salons.nl lees je alles over Anita van Schijndel uit ‘s-Hertogenbosch.

Adresgegevens:
Anita van Schijndel
Spanjaardwaard 23
5236XR ‘s-Hertogenbosch

Eenmanszaak Anita van Schijndel is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Anita van Schijndel is opgericht in 20050201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita van Schijndel bereiken op: 06-18350556. Anita van Schijndel in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17174026. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita van Schijndel in ‘s-Hertogenbosch.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image