Anita’s Beautiful Feet

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anita’s Beautiful Feet in Katwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita’s Beautiful Feet? Op Salons.nl lees je alles over Anita’s Beautiful Feet uit Katwijk.

Adresgegevens:
Anita’s Beautiful Feet
Zilverschoon 11
2224GJ Katwijk

Eenmanszaak Anita’s Beautiful Feet is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KATWIJK of elders in de provincie Zuid-Holland? Anita’s Beautiful Feet is opgericht in 20120315 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita’s Beautiful Feet bereiken op: 071-4026259. Anita’s Beautiful Feet in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 54887607. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita’s Beautiful Feet in Katwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image