Anita’s Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anita’s Voetverzorging in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita’s Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Anita’s Voetverzorging uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Anita’s Voetverzorging
Cornelis Schuurmanhof 1
1106WR Amsterdam

Eenmanszaak Anita’s Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Anita’s Voetverzorging is opgericht in 20070103 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita’s Voetverzorging bereiken op: 06-50294205. Anita’s Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34263300. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita’s Voetverzorging in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image