Anja Brugmans Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anja Brugmans Pedicure in Veghel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anja Brugmans Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Anja Brugmans Pedicure uit Veghel.

Adresgegevens:
Anja Brugmans Pedicure
Past. van Haarenstraat 18
5464VG Veghel

Eenmanszaak Anja Brugmans Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEIERIJSTAD of elders in de provincie Noord-Brabant? Anja Brugmans Pedicure is opgericht in 20140401 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anja Brugmans Pedicure bereiken op: 0413-342214. Anja Brugmans Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 60412593. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anja Brugmans Pedicure in Veghel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image