Anja de Lange’s Salon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anja de Lange’s Salon in Alphen aan den Rijn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anja de Lange’s Salon? Op Salons.nl lees je alles over Anja de Lange’s Salon uit Alphen aan den Rijn.

Adresgegevens:
Anja de Lange’s Salon
Bremstraat 75
2403EL Alphen aan den Rijn

Eenmanszaak Anja de Lange’s Salon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALPHEN AAN DEN RIJN of elders in de provincie Zuid-Holland? Anja de Lange’s Salon is opgericht in 20140430 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anja de Lange’s Salon bereiken op: 06-28107097. Anja de Lange’s Salon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 60529709. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anja de Lange’s Salon in Alphen aan den Rijn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image