Anja huid- en voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anja huid- en voetverzorging in Wagenborgen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anja huid- en voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Anja huid- en voetverzorging uit Wagenborgen.

Adresgegevens:
Anja huid- en voetverzorging
Klokkenborg 14
9945RT Wagenborgen

Eenmanszaak Anja huid- en voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EEMSDELTA of elders in de provincie Groningen? Anja huid- en voetverzorging is opgericht in 20000417 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anja huid- en voetverzorging bereiken op: 0596-750245. Anja huid- en voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02069693. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anja huid- en voetverzorging in Wagenborgen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image