Anja Huis, pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anja Huis, pedicure in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anja Huis, pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Anja Huis, pedicure uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Anja Huis, pedicure
Siriusstraat 9
1033EM Amsterdam

Eenmanszaak Anja Huis, pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Anja Huis, pedicure is opgericht in 20040101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anja Huis, pedicure bereiken op: 020-6331576. Anja Huis, pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34363427. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anja Huis, pedicure in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image