Anja Pedicure aan huis

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anja Pedicure aan huis in Heenvliet? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anja Pedicure aan huis? Op Salons.nl lees je alles over Anja Pedicure aan huis uit Heenvliet.

Adresgegevens:
Anja Pedicure aan huis
Schoolstraat 19
3218AS Heenvliet

Eenmanszaak Anja Pedicure aan huis is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NISSEWAARD of elders in de provincie Zuid-Holland? Anja Pedicure aan huis is opgericht in 20070201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anja Pedicure aan huis bereiken op: 0181-665368. Anja Pedicure aan huis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24409124. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anja Pedicure aan huis in Heenvliet.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image