Anja van der Brug

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anja van der Brug in Valkenswaard? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anja van der Brug? Op Salons.nl lees je alles over Anja van der Brug uit Valkenswaard.

Adresgegevens:
Anja van der Brug
Annadal 6
5551BN Valkenswaard

Eenmanszaak Anja van der Brug is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VALKENSWAARD of elders in de provincie Noord-Brabant? Anja van der Brug is opgericht in 19950223 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anja van der Brug bereiken op: 040-2013362. Anja van der Brug in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17087629. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anja van der Brug in Valkenswaard.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image