Anja’s Footfit Pedicurepraktijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anja’s Footfit Pedicurepraktijk in Beverwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anja’s Footfit Pedicurepraktijk? Op Salons.nl lees je alles over Anja’s Footfit Pedicurepraktijk uit Beverwijk.

Adresgegevens:
Anja’s Footfit Pedicurepraktijk
Alkmaarseweg 220
1944DV Beverwijk

Eenmanszaak Anja’s Footfit Pedicurepraktijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BEVERWIJK of elders in de provincie Noord-Holland? Anja’s Footfit Pedicurepraktijk is opgericht in 20040708 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anja’s Footfit Pedicurepraktijk bereiken op: 0251-205204. Anja’s Footfit Pedicurepraktijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34209798. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anja’s Footfit Pedicurepraktijk in Beverwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image