Anja’s Haarzaken & Beauty

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Anja’s Haarzaken & Beauty in Kollum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anja’s Haarzaken & Beauty? Op Salons.nl lees je alles over Anja’s Haarzaken & Beauty uit Kollum.

Adresgegevens:
Anja’s Haarzaken & Beauty
Reigershof 20
9291BH Kollum

Eenmanszaak Anja’s Haarzaken & Beauty is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NOARDEAST-FRYSLâN of elders in de provincie Friesland? Anja’s Haarzaken & Beauty is opgericht in 20131101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anja’s Haarzaken & Beauty bereiken op: 06-82047738. Anja’s Haarzaken & Beauty in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 59107294. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anja’s Haarzaken & Beauty in Kollum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image