Anja’s Pedicure Salon MARITA

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anja’s Pedicure Salon MARITA in Nieuw-Vennep? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anja’s Pedicure Salon MARITA? Op Salons.nl lees je alles over Anja’s Pedicure Salon MARITA uit Nieuw-Vennep.

Adresgegevens:
Anja’s Pedicure Salon MARITA
Beurtschipper 117
2152LE Nieuw-Vennep

Eenmanszaak Anja’s Pedicure Salon MARITA is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEMMERMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Anja’s Pedicure Salon MARITA is opgericht in 20170719 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anja’s Pedicure Salon MARITA bereiken op: 06-53218047. Anja’s Pedicure Salon MARITA in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69227713. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anja’s Pedicure Salon MARITA in Nieuw-Vennep.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image