Anjo’s Pedicurebedrijf

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anjo’s Pedicurebedrijf in Vlaardingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anjo’s Pedicurebedrijf? Op Salons.nl lees je alles over Anjo’s Pedicurebedrijf uit Vlaardingen.

Adresgegevens:
Anjo’s Pedicurebedrijf
Churchillsingel 637
3137XE Vlaardingen

Eenmanszaak Anjo’s Pedicurebedrijf is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VLAARDINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Anjo’s Pedicurebedrijf is opgericht in 19930402 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anjo’s Pedicurebedrijf bereiken op: 06-25107333. Anjo’s Pedicurebedrijf in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24237689. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anjo’s Pedicurebedrijf in Vlaardingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image