Anka van der Velden-Van Heesewijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anka van der Velden-Van Heesewijk in Son en Breugel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anka van der Velden-Van Heesewijk? Op Salons.nl lees je alles over Anka van der Velden-Van Heesewijk uit Son en Breugel.

Adresgegevens:
Anka van der Velden-Van Heesewijk
Orionlaan 45
5694LM Son en Breugel

Eenmanszaak Anka van der Velden-Van Heesewijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SON EN BREUGEL of elders in de provincie Noord-Brabant? Anka van der Velden-Van Heesewijk is opgericht in 20160122 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anka van der Velden-Van Heesewijk bereiken op: 0499-475802. Anka van der Velden-Van Heesewijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65134192. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anka van der Velden-Van Heesewijk in Son en Breugel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image