Anna Abels Hair Extensions

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Anna Abels Hair Extensions in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anna Abels Hair Extensions? Op Salons.nl lees je alles over Anna Abels Hair Extensions uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Anna Abels Hair Extensions
Pythagorasstraat 76B
1098GE Amsterdam

Eenmanszaak Anna Abels Hair Extensions is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Anna Abels Hair Extensions is opgericht in 19960924 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anna Abels Hair Extensions bereiken op: 020-6920426. Anna Abels Hair Extensions in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 33284250. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anna Abels Hair Extensions in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image