Anne Loes Haarverzorging

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Anne Loes Haarverzorging in Breda? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anne Loes Haarverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Anne Loes Haarverzorging uit Breda.

Adresgegevens:
Anne Loes Haarverzorging
Prins Hendrikstraat 98A
4835PR Breda

Eenmanszaak Anne Loes Haarverzorging is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente BREDA of elders in de provincie Noord-Brabant? Anne Loes Haarverzorging is opgericht in 19980901 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anne Loes Haarverzorging bereiken op: 076-5654395. Anne Loes Haarverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20090376. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anne Loes Haarverzorging in Breda.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image