Anne Marie van Zoelen Huid- en Haarverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anne Marie van Zoelen Huid- en Haarverzorging in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anne Marie van Zoelen Huid- en Haarverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Anne Marie van Zoelen Huid- en Haarverzorging uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Anne Marie van Zoelen Huid- en Haarverzorging
Prinsenstraat 9III
1015DA Amsterdam

Eenmanszaak Anne Marie van Zoelen Huid- en Haarverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Anne Marie van Zoelen Huid- en Haarverzorging is opgericht in 19750224 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Anne Marie van Zoelen Huid- en Haarverzorging bereiken op: 020-6248717. Anne Marie van Zoelen Huid- en Haarverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 33141420. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anne Marie van Zoelen Huid- en Haarverzorging in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image