Anneke de Leeuw

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anneke de Leeuw in Leidschendam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anneke de Leeuw? Op Salons.nl lees je alles over Anneke de Leeuw uit Leidschendam.

Adresgegevens:
Anneke de Leeuw
Willem Pijperlaan 25
2264VN Leidschendam

Eenmanszaak Anneke de Leeuw is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDSCHENDAM-VOORBURG of elders in de provincie Zuid-Holland? Anneke de Leeuw is opgericht in 19840103 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anneke de Leeuw bereiken op: 070-3202260. Anneke de Leeuw in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27107849. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anneke de Leeuw in Leidschendam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image