Anneke Slijfer Massage

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Anneke Slijfer Massage in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anneke Slijfer Massage? Op Salons.nl lees je alles over Anneke Slijfer Massage uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Anneke Slijfer Massage
Isabellaland 319
2591SH ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Anneke Slijfer Massage is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Anneke Slijfer Massage is opgericht in 20160111 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anneke Slijfer Massage bereiken op: 06-20952006. Anneke Slijfer Massage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65022726. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anneke Slijfer Massage in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image