Anneke’s Nagelhuys

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anneke’s Nagelhuys in Buinen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anneke’s Nagelhuys? Op Salons.nl lees je alles over Anneke’s Nagelhuys uit Buinen.

Adresgegevens:
Anneke’s Nagelhuys
Hoofdstraat 37
9528PB Buinen

Eenmanszaak Anneke’s Nagelhuys is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BORGER-ODOORN of elders in de provincie Drenthe? Anneke’s Nagelhuys is opgericht in 20170701 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anneke’s Nagelhuys bereiken op: 06-19055985. Anneke’s Nagelhuys in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69047618. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anneke’s Nagelhuys in Buinen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image