Annelies van den Hoek

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annelies van den Hoek in Waddinxveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annelies van den Hoek? Op Salons.nl lees je alles over Annelies van den Hoek uit Waddinxveen.

Adresgegevens:
Annelies van den Hoek
Molenring 169
2741MZ Waddinxveen

Eenmanszaak Annelies van den Hoek is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WADDINXVEEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Annelies van den Hoek is opgericht in 19910712 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annelies van den Hoek bereiken op: 0182-612858. Annelies van den Hoek in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 29036664. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annelies van den Hoek in Waddinxveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image