Annelies Voetservice

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annelies Voetservice in De Rijp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annelies Voetservice? Op Salons.nl lees je alles over Annelies Voetservice uit De Rijp.

Adresgegevens:
Annelies Voetservice
Westeinde 3A
1483EA De Rijp

Eenmanszaak Annelies Voetservice is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALKMAAR of elders in de provincie Noord-Holland? Annelies Voetservice is opgericht in 20160530 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annelies Voetservice bereiken op: 0299-397372. Annelies Voetservice in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66116074. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annelies Voetservice in De Rijp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image