Annelieze Haarwerken & pruikenstudio

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Annelieze Haarwerken & pruikenstudio in Groesbeek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annelieze Haarwerken & pruikenstudio? Op Salons.nl lees je alles over Annelieze Haarwerken & pruikenstudio uit Groesbeek.

Adresgegevens:
Annelieze Haarwerken & pruikenstudio
Herwendaalseweg 13
6562AG Groesbeek

Eenmanszaak Annelieze Haarwerken & pruikenstudio is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente BERG EN DAL of elders in de provincie Gelderland? Annelieze Haarwerken & pruikenstudio is opgericht in 19770928 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annelieze Haarwerken & pruikenstudio bereiken op: 024-3973421. Annelieze Haarwerken & pruikenstudio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 10022634. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annelieze Haarwerken & pruikenstudio in Groesbeek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image