Annemieke Spek Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annemieke Spek Pedicure in Haarzuilens? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annemieke Spek Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Annemieke Spek Pedicure uit Haarzuilens.

Adresgegevens:
Annemieke Spek Pedicure
Eikstraat 1
3455SJ Haarzuilens

Eenmanszaak Annemieke Spek Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente UTRECHT of elders in de provincie Utrecht? Annemieke Spek Pedicure is opgericht in 20171027 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annemieke Spek Pedicure bereiken op: 030-6774603. Annemieke Spek Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70029040. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annemieke Spek Pedicure in Haarzuilens.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image