Anneriek’s Knipperie

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Anneriek’s Knipperie in Loenen aan de Vecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anneriek’s Knipperie? Op Salons.nl lees je alles over Anneriek’s Knipperie uit Loenen aan de Vecht.

Adresgegevens:
Anneriek’s Knipperie
Hunthum 21
3632XL Loenen aan de Vecht

Eenmanszaak Anneriek’s Knipperie is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente STICHTSE VECHT of elders in de provincie Utrecht? Anneriek’s Knipperie is opgericht in 19990713 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anneriek’s Knipperie bereiken op: 0294-232682. Anneriek’s Knipperie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30157703. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anneriek’s Knipperie in Loenen aan de Vecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image