Annerlie’s Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annerlie’s Schoonheidssalon in Bunnik? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annerlie’s Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Annerlie’s Schoonheidssalon uit Bunnik.

Adresgegevens:
Annerlie’s Schoonheidssalon
IJssel de Schepperstraat 25
3981EZ Bunnik

Eenmanszaak Annerlie’s Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BUNNIK of elders in de provincie Utrecht? Annerlie’s Schoonheidssalon is opgericht in 20080723 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annerlie’s Schoonheidssalon bereiken op: 030-2673091. Annerlie’s Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30243938. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annerlie’s Schoonheidssalon in Bunnik.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image