Annie Lenssen pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

5.0/51 Reviews

Annie Lenssen pedicure in Horst? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annie Lenssen pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Annie Lenssen pedicure uit Horst.

Adresgegevens:
Annie Lenssen pedicure
Pastoorsveld 23
5961DT Horst

Eenmanszaak Annie Lenssen pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HORST AAN DE MAAS of elders in de provincie Limburg? Annie Lenssen pedicure is opgericht in 20030818 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annie Lenssen pedicure bereiken op: 077-3989159. Annie Lenssen pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 12051532. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annie Lenssen pedicure in Horst.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

1 review: Annie Lenssen pedicure

Vriendelijk en kundig!!!!
5.0.0

Erg prettige persoon die weet wat ze doet en met je meedenkt. Verzorgend badje als dat nodig is. Lekker voeten even vertroetelen. Ons mam klaagt nooit meer over pijn aan de voeten. Dankjewel Annie!

Is deze review waardevol? Like 0 LOL 0 Love 0
image