Annie Timmer Voetverzorger

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annie Timmer Voetverzorger in Ede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annie Timmer Voetverzorger? Op Salons.nl lees je alles over Annie Timmer Voetverzorger uit Ede.

Adresgegevens:
Annie Timmer Voetverzorger
Mr. Beelpark 25
6716EV Ede

Eenmanszaak Annie Timmer Voetverzorger is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EDE of elders in de provincie Gelderland? Annie Timmer Voetverzorger is opgericht in 19921212 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annie Timmer Voetverzorger bereiken op: 06-10687472. Annie Timmer Voetverzorger in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09077615. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annie Timmer Voetverzorger in Ede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image