Annie van Oostrom-pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annie van Oostrom-pedicure in Zevenhuizen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annie van Oostrom-pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Annie van Oostrom-pedicure uit Zevenhuizen.

Adresgegevens:
Annie van Oostrom-pedicure
Perkstraat 10
2761LJ Zevenhuizen

Eenmanszaak Annie van Oostrom-pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZUIDPLAS of elders in de provincie Zuid-Holland? Annie van Oostrom-pedicure is opgericht in 19880705 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annie van Oostrom-pedicure bereiken op: 0180-631634. Annie van Oostrom-pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 29032568. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annie van Oostrom-pedicure in Zevenhuizen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image