Annita Voeten en zo

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annita Voeten en zo in IJsselstein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annita Voeten en zo? Op Salons.nl lees je alles over Annita Voeten en zo uit IJsselstein.

Adresgegevens:
Annita Voeten en zo
Ruimtevaartbaan 12
3402DP IJsselstein

Eenmanszaak Annita Voeten en zo is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente IJSSELSTEIN of elders in de provincie Utrecht? Annita Voeten en zo is opgericht in 20131001 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annita Voeten en zo bereiken op: 06-24966653. Annita Voeten en zo in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 59031107. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annita Voeten en zo in IJsselstein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image