Anny Neuijen-Lamers

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anny Neuijen-Lamers in Vierlingsbeek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anny Neuijen-Lamers? Op Salons.nl lees je alles over Anny Neuijen-Lamers uit Vierlingsbeek.

Adresgegevens:
Anny Neuijen-Lamers
Spoorstraat 1
5821BB Vierlingsbeek

Eenmanszaak Anny Neuijen-Lamers is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LAND VAN CUIJK of elders in de provincie Noord-Brabant? Anny Neuijen-Lamers is opgericht in 19820826 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anny Neuijen-Lamers bereiken op: 0478-631790. Anny Neuijen-Lamers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 16044415. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anny Neuijen-Lamers in Vierlingsbeek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image